Webteksten

Is jouw website verouderd, wordt de website niet goed genoeg gevonden in Google of moet je nog een website (laten) maken? Dan kan ik iets voor je betekenen.

Een website is het visitekaartje van je bedrijf, een verlengstuk van jezelf. Van groot belang dus dat je jezelf ook onderscheidt. Ik ga met je in gesprek om te kijken wat je met jouw website wil bereiken en wie je wil aanspreken.

Onderscheidende webteksten

Jouw persoonlijkheid is wat jouw bedrijf uniek maakt. Jij bént jouw bedrijf. Het is dus van belang dat dat ook goed naar voren komt in jouw webteksten. Samen gaan we op zoek naar jouw unieke verhaal.

Today you are you,
That is truer than true.
There is no one alive
That is youer than you!
— Dr Seuss

SEO geoptimaliseerde teksten

Om de online vindbaarheid van jouw website te vergroten is het van belang dat de teksten SEO geoptimaliseerd zijn. Om de webteksten goed door Google te laten vinden beginnen we met een zoekwoordenonderzoek. Daarbij staan de zoektermen die mensen gebruiken om jouw producten of diensten te vinden centraal. Door deze zoekwoorden in de tekst te verwerken kunnen we jouw boodschap aan laten sluiten aan de vraag van de klant.

Wil jij nieuwe teksten voor jouw website of wil je oude websiteteksten updaten? Neem dan contact met mij op. Let’s get in touch!