Over Ester

Globetrotter

De wijde wereld in trekken was wat ik het liefst deed toen in klein was. Gelukkig kon dat ook omdat we dicht bij het platteland woonden en al op jonge leeftijd zelf naar school konden lopen en de omgeving konden verkennen. Toen ik 16 was ging ik alleen naar Amerika als uitwisselingsstudent, naar een klein dorp in Oregon. Wat een ervaring! Daarna verder met de studie en meteen op kamers.

Het roer om

Je ziet het al, ik hou van afwisseling, van dynamiek en steeds mijn grenzen verleggen. Ook letterlijk door de wereld over te reizen. Dus toen ik een aantal jaar geleden voor het eerst in contact kwam met mensen die online werkten en vanuit de hele wereld hun werk konden doen, dacht ik, dat wil ik ook! Dus begin 2019 heb ik mijn huis verkocht en ben ik gestart met OrangeBlossom. Zo kan ik locatieonafhankelijk werken, a dream come true.

De wet van de aantrekkingskracht

Met mijn achtergrond als communicatie-expert kan dat ook gewoon. Sinds ik heb besloten om zelf te ondernemen, komen er zoveel mooie mensen op mijn pad. Ik geloof dat het zo werkt, als je je focust op wat je wil, trek je ook de mensen aan die je daarbij kunnen helpen en je helpen groeien. Daar help ik jou ook graag mee.

Groot netwerk

Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën. Dus als je hulp zoekt bij iets wat je niet hebt kunnen vinden op deze website, daag me vooral uit. Mocht ik je onverhoopt niet kunnen ondersteunen, dan heb ik in mijn brede netwerk vast wel de expert voor je die je zoekt.

Wist je dat ik:

  • Hou van licht en warmte. Zon, lampjes, kaarsen, kampvuur, open haard

  • Niet kan zonder de zee en het strand. Life is better in flipflops!

  • Hawaii, mijn mooiste bestemming is (tot nu toe). Aloha is echt een state-of-mind. Dat kun je niet uitleggen dat moet je ervaren

  • Dolgraag een hond zou willen hebben maar dat mijn levensstijl dat nu niet toelaat

  • Uiteindelijk wil settelen in Spanje of Portugal. Een fijn huis in de zon

  • Humor een van de aantrekkelijkste eigenschappen vind

  • Blij word van spontane acties

  • Het liefst werk met mensen die positief in het leven staan

Contact

Denk jij dat wij een goede match zijn en wil je vrijblijvend kennismaken? Helemaal leuk!

Ester Bolkestein Virtual Assistant
Orange Blossom Virtueel Assistent
Ester Bolkestein Virtueel Assistent
Orange Blossom Virtual Assistant