Favicon50x50.png

Mijn diensten

Ik help je graag verder. Zo kun jij je weer focussen op je eigen talenten en de activiteiten die jou energie geven.
Wat kan ik concreet voor je uit handen nemen:

zakelijke blogs virtual assistant

Zakelijke Blogs

Een zakelijke blog is een mooie manier om jouw expertise te delen en de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Maar bloggen kost ook veel tijd, tijd die jij kunt besteden aan jouw bedrijf. Jouw zakelijke blog is bij mij in vertrouwde handen.

Social Media berichten virtual assistant

Social Media Berichten

Continuïteit is erg belangrijk voor je zichtbaarheid op social media. Heb je geen inspiratie voor weer een bericht op een van je socialmedia-kanalen? Ik schrijf, plan en post jouw berichten graag voor je. In jouw tone-of-voice en vanuit jouw visie.

Social Media Strategie virtual assistant

Social Media Strategie

Zomaar wat op social media plaatsen is niet effectief. Social media is een marketingtool dat onderdeel is van een groter marketingplan. Je post met een doel, bijvoorbeeld meer volgers krijgen of intensiever contact met je doelgroep. Met deze doelstellingen in je achterhoofd kun je een gerichter actieplan ontwikkelen.

 
websiteteksten virtual assistant

Webteksten

Schrijven van heldere websiteteksten, die jouw ideale doelgroep aanspreken en waarin jouw unieke persoonlijkheid naar voren komt. Uiteraard zijn deze teksten SEO-proof, zodat je goed gevonden wordt in Google.

Email marketing virtual assistant

E-mail Marketing

Een digitale nieuwsbrief is een belangrijk middel van e-mailmarketing. Toch worden deze pas verstuurd als je weer even tijd hebt kunnen vrijmaken in je drukke agenda. Of ze blijven helemaal liggen. Hartstikke jammer natuurlijk. Ik ondersteun je bij het schrijven, opmaken en verzenden van je digitale nieuwsbrieven en mailings.