Toen ik van Thamara Zijlstra de vraag kreeg of ik mee wilde werken aan een micro-stage voor een van de virtual assistants die haar opleiding volgde, zei ik gelijk volmondig ja! Ik geloof namelijk heel erg in de kracht van een stage. Ik had verwacht dat ik best wat tijd met de begeleiding kwijt zou zijn maar werd aangenaam verrast door Ester. Haar manier van communiceren is prettig, duidelijk en compleet. Daardoor wist ik van het begin af aan precies wat ik wanneer van haar kon verwachten.

Zakelijke blog

De opdracht bestond uit het compleet verzorgen van een zakelijke blog. Ester deed de research, schreef een proefversie, verwerkte mijn feedback, plaatste de blog op mijn website en zorgde voor een leuke bijpassende visual. Daarbij weet Ester precies de grens tussen zoveel mogelijk zelfstandig werken en even overleg bij vragen. Ester verraste me bovendien met een extra service en een frisse blik op mijn “over-mij” pagina. De feedback die ik daarbij kreeg was waardevol en heb ik gelijk toegepast.

Fijne samenwerkingspartner

Ester weet waar ze op moet letten bij het schrijven voor het web. Ze is grondig in haar research. Toont betrokkenheid en communiceert helder, zodat je precies weet wat je wanneer kunt verwachten. Ze is betrokken bij jou en je bedrijf. Dat maakt haar een fijne samenwerkingspartner voor iedere ondernemer!

 
Favicon50x50.png
 
 

Kirsten Buijvoets | Blizzard Support

Kirsten Buijvoets Blizzard Support

Ester heeft mij geholpen bij het maken van een socialmediastrategie voor mijn bedrijf Blizzard Support. Ze is ondernemend, heeft een ‘can do attitude’ en weet waar ze het over heeft.

Ester zet haar jarenlange kennis en ervaring in om tot het beste resultaat te komen. Ze heeft me aan het denken gezet over mijn positionering en ik heb nu een mooie basis om mijn bedrijf verder online te profileren.

Ik ben heel blij met zo’n fijne sparringpartner. We gaan nu aan de slag met teksten voor mijn website. Ik heb er zin in!